Οδηγίες

Υποθέτω ότι είστε συνεπής αναγνώστης ή αναγνώστρια. Έχετε περιπλανηθεί στον ιστότοπο, χαζέψατε τις κάρτες και αποφασίσατε να διαβάσετε με τη σειρά όλα τα κεφάλαια των βασικών γνώσεων. Μάθατε ποια είναι η Marie Anne Adelaide Lenormand, διαβάσατε τα ωφέλη των καρτών, επιλέξατε ένα σετ, το παραγγείλατε και το έχετε μπροστά σας.

Με ένα σετ καρτών και με τα κείμενα της σελίδας μπορείτε να προχωρήσετε στη μάθηση των καρτών, αρκεί να ασχολείστε μερικά λεπτά κάθε ημέρα ανελλιπώς. Αρχικά προσπαθήστε να μάθετε λίγες κάρτες κάθε μέρα. Κάθε φορά που προχωράτε στις επόμενες, κάνετε επανάληψη στις προηγούμενες, ειδάλλως μην προχωράτε. Μόλις μάθετε τις σημασίες όλων των καρτών, χωρίστε τις σε τρεις ομάδες: θετικές, αρνητικές, ουδέτερες. Απομνημονεύστε τις ομάδες.

Είναι βέβαιο ότι σε αυτό το σημείο κάποιες κάρτες θα σας δυσκολεύουν. Αν έχετε εμπειρία από τις κάρτες του Ταρώ καταλαβαίνετε τι εννοώ. Απομονώστε αυτές τις κάρτες και μάθετέ τις καλά.

ρίξιμο τριών καρτών με λεπτομέρειες σε άλλες τρεις καρτες

Προχωρήστε σταδιακά στα ριξίματα των καρτών. Μην επαναλαμβάνετε μια ερώτηση για να δείτε αν θα βγουν οι ίδιες κάρτες ή άλλο αποτέλεσμα. Δείχνετε ότι δεν καταλαβαίνετε τι κάνετε. Σημειώστε τις κάρτες με τη σειρά τους και συγκρίνετε την ερμηνεία με το αποτέλεσμα. Αναπτύξτε σταδιακά τις ικανότητές σας. Συμβουλευτείτε τα παραδείγματα των ριξιμάτων που έχουμε γράψει καθώς και παραδείγματα άλλων συγγραφέων.

Συγκεντρώστε γνώσεις από βιβλία, από βίντεο, διαδικτυακά μαθήματα και fora. Αν μια ερμηνεία που διαβάσατε δεν ταιριάζει καθόλου με αυτό που έχετε στο μυαλό σας, λάβετε υπ’ όψιν ότι οι κάρτες δείχνουν τόσα πράγματα όσα μπορεί ο κάθε νους να δει. Επομένως, μην σας ανησυχεί. Φροντίστε να γνωρίζετε τις ερμηνείες και να αναπτύσσετε την ικανότητα του συνδυασμού των καρτών μέσα από την εμπειρία σας. Η δυνατότητα αυτή δεν είναι τόσο διαισθητική όσο νοητική. Πρέπει να κατανοήσετε τον αλγόριθμο συνδυασμού των καρτών. Αν δεν μπορείτε να βρείτε κάποιον ειδικό, θα πρέπει να διαβάσετε το πώς πιο έμπειροι μάντεις συνδυάζουν τις κάρτες και να προσπαθήσετε να τους μιμηθείτε καταλαβαίνοντας το γιατί.

Δεν αρκεί να μάθετε τη σημασία των καρτών μία προς μία.  Αυτό που θα σας κάνει καλούς καρτομάντεις είναι η ενόραση που θα αποκτάτε μέσα από το ταξίδι αναζήτησης μεθόδων σωστής ερμηνείας, συνδυασμών και ριξιμάτων των καρτών. Το ταξίδι θα επηρεάσει επάνω σας, αλλάζοντας ακόμη και τον τρόπο σκέψης σας, θα επηρεάσουν οι κάρτες την ενέργειά σας. Αυτή η μακροχρόνια σπουδή θα σας χαρίσει την ευχέρεια και την ερμηνεία που χρειάζεστε κάθε φορά.

Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα.

Μην αγνοείτε το καθημερινό ρίξιμο των καρτών. Κανένας δεν είναι τέλειος, κάθε μέρα θα σας διδάσκουν οι κάρτες τη σημασία τους και το πώς θα εξελιχθεί η μέρα σας. Αυτό το ρίξιμο είναι κάτι που θα σας ακολουθεί σε δύσκολες και εύκολες περιόδους, σε μεταβάσεις και μη. Ναι, θα δείτε ότι μαθαίνετε τις κάρτες μαθαίνοντας παράλληλα τον εαυτό σας.

Ασχοληθείτε συστηματικά με τις κάρτες και αυτές θα είναι δικές σας για πάντα, όπως συμβαίνει με κάθε μαγική ικανότητα.

Με το που νιώσετε σίγουροι για τις ικανότητές σας, εξαπλωθείτε κάνοντας αναγνώσεις στους φίλους σας, ζητώντας τους να σας μεταφέρουν τα αποτελέσματα της μαντείας. Ανταλλάξτε αναγνώσεις με άλλους μάντεις. Σε κάποιες ομάδες θα δείτε ότι αυτό συνηθίζεται μεταξύ καρτομαντών. Μπορείτε να πληρώσετε κάποιον να σας κάνει μια ερμηνεία στο ρίξιμό σας. Με αυτό τον τρόπο θα δείτε την δεύτερη άποψη. Συνήθως αυτή η ερμηνεία κοστίζει λιγότερο απ’ ότι μια ανάγνωση.