Αλεπού

foxΠεριγραφή:

Στην κάρτα βλέπουμε μια αλεπού έξω από τη σπηλιά της, να έχει σκοτώσει την τροφή της και να την επεξεργάζεται. Εικάζεται ότι μέσα στη σπηλιά βρίσκονται τα παιδιά της.

Λέξεις κλειδιά:

Αναξιοπιστία, απάτη, δόλος, κρυφές ενέργειες, χειραγώγηση, ψευτιά

Υποστηρικτική (δεύτερη) δουλειά ή “χόμπυ” που αποφέρει κάποια χρήματα

Ερμηνεία:

Η αλεπού προστατεύει την οικογένειά της και κυρίως την θρέφει. Συνδέεται με την απάτη, την πονηριά, την εξυπνάδα, τη δολοπλοκή, την αορατότητα, την κατασκοπεία. Φανταστείτε έναν άνθρωπο που έρχεται και σας ζητάει ένα πράγμα αλλά θέλει κάτι άλλο. Εδώ υπάρχει μια κρυφή ατζέντα, όπως θα έλεγε ένας διπλωμάτης.

Παραδείγματα συνδυασμών:

Αλεπού + Δρεπάνι = κάποιος θα σε μαχαιρώσει πισώπλατα

Άντρας + Αλεπού + Δρεπάνι

Αλεπού + Ήλιος = η απάτη ξεσκεπάζεται

Αλεπού + Βιβλίο = η απάτη είναι καλά κρυμμένη, πρόσεχε ποιοι σε πλησιάζουν

Φίδι + Αλεπού = πολύ χειραγώγηση, προδοσία, ψευτιά

Αλεπού + Πουλιά + Γράμμα =  ένας από την παρέα σου, σου δίνει ψεύτικα στοιχεία

Παιδί + Αλεπού = κάποιος που φαίνεται αθώος ή τρελός είναι παμπόνηρος

Παραδείγματα που σχετίζονται με την ερώτηση:

Η κάρτα μπορεί να δείχνει έναν προδότη ή ορθότερα έναν άνθρωπο αναξιόπιστο. Σαν χαρακτήρας δεν πρόκειται για κάποιο σταθερής πράξης ή ιδέας άτομο. Το άτομο πρέπει να προσέχει το περιβάλλον του διότι μια απάτη του ετοιμάζεται. Η αλεπού δείχνει συχνά πληροφορίες για τη δουλειά, δηλαδή κοιτώντας τις διπλανές κάρτες συμπεραίνουμε το τι θα συμβεί στο εργασιακό περιβάλλον. Αν η ερώτηση αφορά επενδύσεις, καθυστερήστε τις.

Αντιστοιχίες:

14η κάρτα στην Λενόρμαν

Περί

Ο διαχειριστής έχει ασχοληθεί με την κρυσταλλομαντεία, την καρτομαντεία με τις κάρτες της Lenormand και τις κάρτες του Tarot. Ακολουθεί μια μαγική παράδοση με επίκεντρο τη Φυσική Μαγεία. Αποφεύγει την έκθεση σε fora και σε ομάδες new age. Πιστεύει πως ο άνθρωπος πρέπει να προσπαθεί να φτάσει στην τελειοποίηση. Οι άνθρωποι είναι περίπλοκα όντα, γι' αυτό και το να καταπιάνονται με πολλές δραστηριότητες είναι θεμιτό, μια και μέσω της αναζήτησης οδηγούμαστε στο σκοπό της ζωής.

Δημοσιεύτηκε στο Σημασίες καρτών Με ετικέτα:

Αφήστε μια απάντηση