Ανθοδέσμη

Ανθοδέσμη
Περιγραφή κάρτας:

Δεμένα λουλούδια, όμορφα τακτοποιημένα, πολλά στον αριθμό, ανθισμένα προβάλλουν ως σύμβολο χαράς και θαυμασμού. Τα άνθη έχουν έντονα χρώματα.

Λέξεις κλειδιά:

Χαρά, νίκη, επιτυχία, ηρεμία, έκπληξη, δώρο

Πολλή τύχη

Ευτυχία δίχως προβλήματα

Τα σχέδια προχωρούν όπως τα έχετε στο μυαλό σας

Ερμηνεία:

Τα λουλούδια δείχνουν πως όλα βαίνουν καλώς. Θα επιτύχετε. Ακόμη και αρνητικές κάρτες να υπάρχουν διπλα θα έχουν μειωμένη δύναμη. Τα λουλούδια φέρνουν χαρά και χαμόγελα.

Παραδείγματα συνδυασμών:

Ανθοδέσμη + Σύννεφα = μικροδυσκολίες στην ευτυχία που βιώνετε

Γράμμα + Ανθοδέσμη = δώρο από τη σχέση σας

Καβαλάρης + Ανθοδέσμη = υπέροχα νέα ή πληροφορίες που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία

Ανθοδέσμη + Ήλιος = περίοδος χαράς που θα διαρκέσει

Παραδείγματα που σχετίζονται με την ερώτηση:

Αν ο ερωτών ρωτάει για κάποιο άτομο, αυτό έχει καλλιτεχνικές τάσεις ή μια γοητευτική προσωπικότητα. Σε ερωτήσεις δουλειάς η κάρτα δείχνει ένα ανθοπωλείο, αρωματοπωλείο, μια ελκυστική δουλειά που ίσως σχετίζεται με την τέχνη. Για θέματα αγάπης δείχνει χαρά και μεγαλύτερη ρομαντικότητα μεταξύ του ζευγαριού. Μπορεί η σχέση να είναι στην αρχή και να εξελίσσεται αργά και όμορφα. Οικονομικές ερωτήσεις απαντώνται θετικά.

Αντιστοιχίες:

Ντάμα μπαστούνι στις χαρτοπαικτικές τράπουλες

9η κάρτα στη Λενόρμαν

Φιλόδοξη γυναίκα, έξυπνη, όμορφη μελαχρινή με σκουρόχρωμα μάτια

Περί

Ο διαχειριστής έχει ασχοληθεί με την κρυσταλλομαντεία, την καρτομαντεία με τις κάρτες της Lenormand και τις κάρτες του Tarot. Ακολουθεί μια μαγική παράδοση με επίκεντρο τη Φυσική Μαγεία. Αποφεύγει την έκθεση σε fora και σε ομάδες new age. Πιστεύει πως ο άνθρωπος πρέπει να προσπαθεί να φτάσει στην τελειοποίηση. Οι άνθρωποι είναι περίπλοκα όντα, γι' αυτό και το να καταπιάνονται με πολλές δραστηριότητες είναι θεμιτό, μια και μέσω της αναζήτησης οδηγούμαστε στο σκοπό της ζωής.

Δημοσιεύτηκε στο Σημασίες καρτών Με ετικέτα: , , , , ,

Αφήστε μια απάντηση