Δέντρο

Περιγραφή κάρτας:

Ένα μεγάλης ηλικίας δέντρο με μεγάλες σηκωμένες ρίζες, χοντρό δυνατό κορμό και ανοικτά κλαδιά δεσπόζει στο πεδίο.

 Λέξεις κλειδιά:

 Υγεία πάσης μορφής

Γονιμότητα, μακροζωία

Αντοχή, αργή και σταθερή ανάπτυξη

Ιστορικό οικογένειας και παλιές πράξεις δικές σου ή της οικογένειας

Ερμηνεία:

Το δέντρο αντιπροσωπεύει τη ζωτική μας δύναμη κι αυτό διότι ενώνει τις ενέργειες γης και ουρανού. Το δέντρο προσφέρει ανιδιοτελώς τη βοήθειά του, δεν κάμπτεται, αντέχει και προχωρά. Ο πολλαπλασιασμός των δέντρων συνδέεται και με τη γονιμότητα. Ως κάρτα δείχνει την υγεία του ερωτώντα, την ανάγκη για τη θέσπιση στόχων που μπορούν να πραγματοποιηθούν, την ανάγκη της πρόσληψης γήινης ενέργειας. Ο ερωτών πρέπει να ασχοληθεί με την υγεία του, να αθληθεί και να επισκεφθεί έναν ιατρό να ελέγξει ότι όλα λειτουργούν.

Παραδείγματα συνδυασμών:

Δέντρο + Φέρετρο = χρόνιο πρόβλημα υγείας

Δέντρο + Βιβλίο ή Φάκελος= ετήσιο check-up

Δέντρο + Τριφύλλι = καλή υγεία

Δέντρο + Κλειδή = ευνοϊκή περίοδος

Παραδείγματα που σχετίζονται με την ερώτηση:

Ο ερωτών ρωτάει για τι δουλειά πρέπει να κάνει και η κάρτα απαντάει ότι πρέπει να ασχοληθεί με επαγγέλματα υγείας. Για ερωτικά θέματα ισχύει ό,τι και για την προηγούμενη κάρτα. Αν έχει ρωτήσει για μια επένδυση τότε αυτή θα πάει καλά, εκτός κι αν καραδοκούν τα σύννεφα ή καμμια άλλη αρνητική κάρτα. Αν ρωτά τις κάρτες και περιμένει μια συμβουλή, αυτή είναι να προσέχει τις κινήσεις του και να είναι ήρεμος.

Αντιστοιχίες:

 Επτά κούπες στην χαρτοπαικτική τράπουλα

5η κάρτα στη Λενόρμαν

Ικανοποίηση και καλή σκέψη

Περί

Ο διαχειριστής έχει ασχοληθεί με την κρυσταλλομαντεία, την καρτομαντεία με τις κάρτες της Lenormand και τις κάρτες του Tarot. Ακολουθεί μια μαγική παράδοση με επίκεντρο τη Φυσική Μαγεία. Αποφεύγει την έκθεση σε fora και σε ομάδες new age. Πιστεύει πως ο άνθρωπος πρέπει να προσπαθεί να φτάσει στην τελειοποίηση. Οι άνθρωποι είναι περίπλοκα όντα, γι' αυτό και το να καταπιάνονται με πολλές δραστηριότητες είναι θεμιτό, μια και μέσω της αναζήτησης οδηγούμαστε στο σκοπό της ζωής.

Δημοσιεύτηκε στο Σημασίες καρτών Με ετικέτα: , ,

Αφήστε μια απάντηση