Παιδί

ChildΠεριγραφή:

Η εικόνα της κάρτας εμφανίζει ένα παιδί να παίζει με τη ρόδα, ανέμελα στην εξοχή. Βρίσκεται σε ένα κτήμα. Φαίνεται ανέμελο και πως διασκεδάζει με το παιχνίδι του.

Λέξεις κλειδιά:

Παιδί, έφηβος, εγκυμοσύνη, παιδική ηλικία

Αφέλεια, αθωότητα, νέα ξεκινήματα, παιδική διάθεση, παιχνίδι (Κάρτες Ταρώ = Τρελός)

Ερμηνεία:

Το παιδί αντιπροσωπεύει την παιδική φύση του ερωτώντος. Μπορεί να ξεκινήσει κάτι καινούριο, να περνάει καλά. Ένα νέο σχέδιο βρίσκεται στο προσκήνιο. Η έναρξη ενός καινούριου πράγματος δεν αφορά κάτι μεγάλο, αλλά κάτι μικρό. Μπορεί να δείχνει ένα παιδί που θα έρθει στην οικογένεια ή το παιδί της οικογένειας.

Παραδείγματα συνδυασμών:

Υπό κατασκευήν

Παραδείγματα που σχετίζονται με την ερώτηση:

Η κάρτα μπορεί να δείχνει εργασία με παιδιά ή κάποιον που δουλεύει με τα παιδιά. Μπορεί να δείχνει έναν άνθρωπο που συνηθίζει να διακατέχεται από την παιδική αθωότητα, να πέφτει θύμα αυτής ή να δρα με την παιδική χαρά σε κάθε τι με το οποίο καταπιάνεται. Για οικονομικά ζητήματα, η κάρτα δείχνει μια μικρή επένδυση ή μια μη καλά σκεπτόμενη επένδυση. Μπορεί να δείχνει εγκυμοσύνη, εξαρτάται από τις γειτονικές κάρτες.

Αντιστοιχίες:

13η κάρτα στην Λενόρμαν

Περί

Ο διαχειριστής έχει ασχοληθεί με την κρυσταλλομαντεία, την καρτομαντεία με τις κάρτες της Lenormand και τις κάρτες του Tarot. Ακολουθεί μια μαγική παράδοση με επίκεντρο τη Φυσική Μαγεία. Αποφεύγει την έκθεση σε fora και σε ομάδες new age. Πιστεύει πως ο άνθρωπος πρέπει να προσπαθεί να φτάσει στην τελειοποίηση. Οι άνθρωποι είναι περίπλοκα όντα, γι' αυτό και το να καταπιάνονται με πολλές δραστηριότητες είναι θεμιτό, μια και μέσω της αναζήτησης οδηγούμαστε στο σκοπό της ζωής.

Δημοσιεύτηκε στο Σημασίες καρτών Με ετικέτα: ,

Αφήστε μια απάντηση