Πλοίο

Το πλοίο

Περιγραφή κάρτας:

Ένα πλοίο με ανοικτά τα πανιά του ταξιδεύει στη θάλασσα. Ο άνεμος είναι ούριος και το πλοίο δεν κινδυνεύει.

Λέξεις κλειδιά:

Ταξίδι, μακρινή τοποθεσία, ξένη γη, μεταφορά, μετακίνηση

Νέα περιπέτεια

Μακρινοί-ξένοι άνθρωποι

Εμπόριο

Ερμηνεία:

Το πλοίο συμβολίζει ένα ταξίδι, τη διάνυση μιας μακρινής απόστασης, τη μεταφορά, τη μετακίνηση. Το πλοίο μπορεί να συμβολίζει και το όχημα που μετακινείσαι, το οποίο έχει μηχανή. Επίσης συνδέεται με τις δουλειές και το εμπόριο.

Παραδείγματα συνδυασμών:

Καβαλάρης + Πλοίο = νέα που θα σε αναγκάσουν να κάνεις ένα ταξιδάκι

Πλοίο + Φέρετρο = κληρονομιά

Πλοίο + Τριφύλλι = ένα ταξίδι θα σου δείξει νέες ευκαιρίες ή θα σε ανανεώσει

Πλοίο + Βουνό = ταξίδι με εμπόδια, καθυστέρηση

Πλοίο + Σύννεφα= θα εξουθενωθείς με κάτι που θα κάνεις

Πλοίο + Σταυροδρόμι = το ταξίδι που θα κάνεις θα αλλάξει στην πορεία

Παραδείγματα που σχετίζονται με την ερώτηση:

Αν είστε επιχειρηματίας τότε καταφθάνουν τα εμπορεύματα που περιμένατε.  Μια αλλαγή για το μέλλον σας, θα κάνετε μια μετακίνηση. Αν περιμένετε μετάθεση σε ένα μακρινό μέρος δεν θα αργήσετε να το μάθετε. Αν έχετε ρωτήσει για τα αισθηματικά σας, η αγάπη σας θα δοκιμαστεί από την απόσταση. Αν είστε μόνοι τότε κάντε ένα ταξιδάκι για να βρείτε το ταίρι σας. Για θέματα υγείας,η κάρτα συνδέεται με το συκώτι, την κύστη, διάρροια, ιλύγγους. Αν θέλουμε η κάρτα να χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο αυτός θα έχει τα χαρακτηριστικά ενός πειρατή, θα είναι αυθόρμητος, παρορμητικός, απρόβλεπτος, αλλά και θα φέρει στοιχεία ενός μακρινού πολιτισμού. Του αρέσει η περιπέτεια, τα ταξίδια, τα εκκεντρικά βοηθήματα…

Αντιστοιχίες:

10 μπαστούνια στη χαρτοπαικτική τράπουλα

3 στην τράπουλα της Λενόρμαν

Γρήγορη αλλαγή πραγμάτων

Περί

Ο διαχειριστής έχει ασχοληθεί με την κρυσταλλομαντεία, την καρτομαντεία με τις κάρτες της Lenormand και τις κάρτες του Tarot. Ακολουθεί μια μαγική παράδοση με επίκεντρο τη Φυσική Μαγεία. Αποφεύγει την έκθεση σε fora και σε ομάδες new age. Πιστεύει πως ο άνθρωπος πρέπει να προσπαθεί να φτάσει στην τελειοποίηση. Οι άνθρωποι είναι περίπλοκα όντα, γι' αυτό και το να καταπιάνονται με πολλές δραστηριότητες είναι θεμιτό, μια και μέσω της αναζήτησης οδηγούμαστε στο σκοπό της ζωής.

Δημοσιεύτηκε στο Σημασίες καρτών Με ετικέτα: , ,

Αφήστε μια απάντηση