Πουλιά

Birds

Περιγραφή:

Η κάρτα δείχνει από δυο πουλιά και πάνω να βρίσκονται γύρω ή μέσα στη φωλιά τους, η οποία στηρίζεται πάνω σε ένα ψηλό κλαδί.

Λέξεις κλειδιά:

Συζητήσεις, κουτσομπολιό, πληροφορίες, οτιδήποτε έχει να κάνει με τη φωνή

Συντροφιά, παρέα, συνάντηση, καφετέρια, τηλεπικοινωνίες, μιλάμε για μικρές ομάδες

Ερμηνεία:

Τα πουλιά στην αρχαία ελληνική μαντεία ήταν όργανα έκφρασης της θεϊκής βούλησης. Μεταφέρουν μηνύματα και ο ήχος που κάνουν όταν επικοινωνούν θυμίζει το γνωστό “σου ψου μου”, έτσι αντιπροσωπεύει το κουτσομπολιό, τη γόνιμη συζήτηση, τα μηνύματα που λαμβάνουμε και τις πληροφορίες μέσω αυτής.

Παραδείγματα συνδυασμών:

Υπό κατασκευήν

Παραδείγματα που σχετίζονται με την ερώτηση:

Τα πουλιά δείχνουν ότι θα σας καλέσουν σε μια συνέντευξη για δουλειά ή φίλοι σας θα σας πουν να πάτε για καφέ ή για ποτό. Αν η κάρτα αναφέρεται σε άτομο δείχνει φυσικά κάποιον κουτσομπόλη, που του αρέσει να μοιράζεται τα λόγια άλλων ή τις πράξεις με άλλους.Ένας πωλητής που δεν βάζει γλώσσα μέσα του συναντάται σε αυτή την κάρτα. Άτομα των δημοσίων σχέσεων, άνθρωποι που εργάζονται με το δούλεμα του ακροατή δείχνονται σε αυτή την κάρτα. Αν θέλουμε να συνδέσουμε την κάρτα με αντικείμενα τότε δείχνει μέσα επικοινωνίας. Την κάμερα, τον υπολογιστή, το φορητό τηλέφωνο και άλλα.

Αντιστοιχίες:

Επτά καρώ στην χαρτοπαικτική τράπουλα

12η κάρτα στην Λενόρμαν

Περί

Ο διαχειριστής έχει ασχοληθεί με την κρυσταλλομαντεία, την καρτομαντεία με τις κάρτες της Lenormand και τις κάρτες του Tarot. Ακολουθεί μια μαγική παράδοση με επίκεντρο τη Φυσική Μαγεία. Αποφεύγει την έκθεση σε fora και σε ομάδες new age. Πιστεύει πως ο άνθρωπος πρέπει να προσπαθεί να φτάσει στην τελειοποίηση. Οι άνθρωποι είναι περίπλοκα όντα, γι' αυτό και το να καταπιάνονται με πολλές δραστηριότητες είναι θεμιτό, μια και μέσω της αναζήτησης οδηγούμαστε στο σκοπό της ζωής.

Δημοσιεύτηκε στο Σημασίες καρτών Με ετικέτα: , , , , ,