Σπίτι

Σπίτι

Περιγραφή κάρτας:

Ένα όμορφο μεγάλο σπίτι, με κήπο και διάδρομο περιμένει τον ιδιοκτήτη του. Δηλώνει ευημερία, ησυχία και ασφάλεια.

Λέξεις κλειδιά:

Σπίτι, οικογένεια, συγκάτοικοι, κολλητοί φίλοι

Δουλειά στο σπίτι, οικογενειακή επιχείρηση, ακίνητη περιουσία

Σταθερότητα, άνεση, ασφάλεια

Ερμηνεία:

Η κάρτα του σπιτιού δηλώνει ευημερία στο σπίτι, ασφάλεια, τάξη και άνεση. Επίσης φίλοι κοντινοί, συγγενείς και μέλη της οικογένειας φαίνονται στην κάρτα μας. Το σπίτι βέβαια είναι και το σπίτι μας.

Αν η κάρτα περιβάλλεται από αρνητικές κάρτες τότε σημαίνει πως η κατάσταση στο σπίτι θα είναι ασταθής. Όταν η κάρτα αναφέρεται σε άτομο, δείχνει φιλοξενία, ηρεμία, προστασία, πρότυπο οικογενειάρχη και νοικοκύρη ανθρώπου.

Παραδείγματα συνδυασμών:

Καβαλάρης + Σπίτι = μακρινός συγγενής θα σας επισκεφθεί

Σπίτι + Φίδι = γείτονας ετοιμάζει να σας “την φέρει” ή συγγενής

Σπίτι + Σταυρός = περίοδος αστάθειας

Σπίτι + Δέντρο + Σύννεφα = μέλος της οικογενείας θα παρουσιάσει πρόβλημα υγείας

Παραδείγματα που σχετίζονται με την ερώτηση:

Για θέματα αγάπης, το σπίτι δείχνει πίστη και μια σχέση που μπορείς να βασιστείς. Για οικονομικά θέματα, η κάρτα δείχνει αγάπη προς τη σταθερότητα, επομένως οι παράτολμες κινήσεις δεν ευνοούν τον ερωτώντα. Αν θέλετε να κάνετε κάποιο “άνοιγμα” προς οποιαδήποτε όψη της ζωής, καλλίτερα να ανεβείτε σκαλί-σκαλί. Η κάρτα συμβουλεύει αργά και σταθερά βήματα, οπότε αν ζητάτε χρονικό διάστημα, μιλάμε για μήνες.

Αντιστοιχίες:

Ρήγας κούπα στην χαρτοπαικτική τράπουλα

4η κάρτα στην τράπουλα της Λενόρμαν

Περί

Ο διαχειριστής έχει ασχοληθεί με την κρυσταλλομαντεία, την καρτομαντεία με τις κάρτες της Lenormand και τις κάρτες του Tarot. Ακολουθεί μια μαγική παράδοση με επίκεντρο τη Φυσική Μαγεία. Αποφεύγει την έκθεση σε fora και σε ομάδες new age. Πιστεύει πως ο άνθρωπος πρέπει να προσπαθεί να φτάσει στην τελειοποίηση. Οι άνθρωποι είναι περίπλοκα όντα, γι' αυτό και το να καταπιάνονται με πολλές δραστηριότητες είναι θεμιτό, μια και μέσω της αναζήτησης οδηγούμαστε στο σκοπό της ζωής.

Δημοσιεύτηκε στο Σημασίες καρτών Με ετικέτα: , , ,

Αφήστε μια απάντηση