Σύννεφα

Σύννεφα

Περιγραφή κάρτας:

Σκουρόχρωμος ουρανός γεμάτος με σύννεφα που προμηνύουν βροχή, υγρασία και κρύο.

Λέξεις κλειδιά:

Μπέρδεμα, περίπλοκες-αβέβαιες καταστάσεις, “σαλάτα”, παρεξήγηση

Ερμηνεία:

Είναι σημαντικό μετά τα σύννεφα, να μην υπάρχουν αρνητικές κάρτες, διότι τα μπερδέματα θα φέρουν άσχημο αποτέλεσμα, ειδάλλως θα έχουν περιορισμένη διάρκεια και δύναμη. Βλέποντας το μέλλον η κάρτα δείχνει ένα πρόβλημα.

Παραδείγματα συνδυασμών:

Σύννεφα + Πουλιά = παρεξήγηση

Σύννεφα + Δέντρο = πρόβλημα υγείας

Σύννεφα + Καβαλάρης = δυσκολία να λάβετε το μήνυμα, να το κατανοήσετε

Κυρία + Σύννεφα = η σχέση σας δεν ξέρει τι θέλει

Παραδείγματα που σχετίζονται με την ερώτηση:

Αν ο ερωτών ενδιαφέρεται για τον καιρό, προαναγγέλεται βροχή.  Αν πρόκειται να πιάσετε δουλειά μάλλον δεν θα περάσετε καλά, τουλάχιστον τον πρώτο καιρό. Για θέματα αγάπης η σχέση δεν θα είναι σταθερή, ψέματα και αηδίες θα χαλάσουν την ενέργειά σας. Για οικονομικές επενδύσεις δεν φαίνονται καλοί οιωνοί. Αν ο ερωτών ρωτά για την υγεία του, η απάντηση θα δοθεί μετά από εξετάσεις και σκέψη. Επίσης, δηλώνει σύγχυση συναισθημάτων και σκέψεων. Στο σώμα αντιπροσωπεύει τα πνευμόνια, τη μύτη, την κυκλοφορία του αέρα. Να είστε προσεκτικοί όταν η σκοτεινή πλευρά βρίσκεται κοντά στον ερωτώντα και να συμβουλεύετε να προχωρά βήμα-βήμα.

Αντιστοιχίες:

Ρήγας σπαθί στις χαρτοπαικτικές τράπουλες

Έκτη κάρτα στη Λενόρμαν

Περί

Ο διαχειριστής έχει ασχοληθεί με την κρυσταλλομαντεία, την καρτομαντεία με τις κάρτες της Lenormand και τις κάρτες του Tarot. Ακολουθεί μια μαγική παράδοση με επίκεντρο τη Φυσική Μαγεία. Αποφεύγει την έκθεση σε fora και σε ομάδες new age. Πιστεύει πως ο άνθρωπος πρέπει να προσπαθεί να φτάσει στην τελειοποίηση. Οι άνθρωποι είναι περίπλοκα όντα, γι' αυτό και το να καταπιάνονται με πολλές δραστηριότητες είναι θεμιτό, μια και μέσω της αναζήτησης οδηγούμαστε στο σκοπό της ζωής.

Δημοσιεύτηκε στο Σημασίες καρτών Με ετικέτα: , , ,

Αφήστε μια απάντηση