Τριφύλλι

Τριφύλλι

Περιγραφή κάρτας:

Ένα κλαδί από τετράφυλλο τριφύλλι ανθισμένο. Είναι το φυτό της τύχης, της ευλογίας. Στη χώρα μας είναι τόσο γνωστό που ως τραγούδι το διδασκόμασταν στο δημοτικό σχολείο. Η κάρτα φέρνει τύχη.

Λέξεις κλειδιά:

Τύχη, ελπίδα, επιτυχία, έμπνευση (όλα σε μικρή ποσότητα)

Ερμηνεία:

Μια εξαιρετικής θετικής ενέργειας κάρτα. Όταν διαδέχεται τις αρνητικές κάρτες (σύννεφα, δρεπάνι, ποντίκια…) δείχνει το τέλος μιας αρνητικής κατάστασης, ενώ σαν ακολουθούν αρνητικές κάρτες τότε έρχεται δυσχέρεια. Εννοούμε μαζεμένες αρνητικές κάρτες έτσι;

Φέρνει χαρά, επιτυχία, ευτυχία, νίκη και λίγη τύχη. Πολλή τύχη φέρνει η ανθοδέσμη.

Παραδείγματα συνδυασμών:

Τριφύλλι + Σύννεφα = αρνητική, αβέβαιη εξέλιξη, γκαντεμιά (τα άνθη δεν ευδοκιμούν όταν δεν φωτοσυνθέτουν)

Τριφύλλι + Καρδιά = κάτι πολύ ωραίο θα συμβεί που θα επηρεάσει τη σχέση σας

Τριφύλλι + Κήπος = θα στεφθεί με επιτυχία δίχως προβλήματα η προαγωγή σου ή η κοινωνική άνοδός σου ή θα μπεις σε μια ομάδα που θα σε υποδεχθούν όλοι

Τριφύλλι + Πύργος = Χαρά επί μακρόν

Καβαλάρης + Σκύλος + Τριφύλλι = Θα σε επισκεφθεί ένας πιστός σου φίλος και θα περάσετε πολύ καλά μαζί κάνοντας κοινά πράγματα.

Τριφύλλι + Φέρετρο = δύσκολα τα πράγματα, θα έρθει μια θλιβερή περίοδος

Τριφύλλι + Ιχθείς = όχι πολλά χρήματα αν θες να πάρει κάτι μεγάλο

Φέρετρο + Τριφύλλι = τα πράγματα αρχίζουν να ηρεμούν και η χαρά σταδιακά επανέρχεται στην ψυχή σου

Ήλιος + Τριφύλλι = θα προβείς σε κινήσεις με αποφασιστικότητα, οι οποίες θα στεφθούν με επιτυχία

Καβαλάρης + Τριφύλλι = ευχάριστα νέα, θεϊκή εύννοια

Παραδείγματα που σχετίζονται με την ερώτηση:

Μπορεί να δεχθεί μια έκπληξη ο ερωτών που θα τον χαροποιήσει. Αν εργάζεται σε ένα επιστημονικό πείραμα θα οδηγηθεί στην ανακάλυψη. Αν έχει ρωτήσει για τη δουλειά του, οι κάρτες του λένε πως θα λάβει μια ευκαιρία. Για επενδύσεις οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές, ακόμη και για τζογαδόρους… Σε θέματα αγάπης, ένα μπουκέτο με λουλούδια δείχνει την τόνωση της αγάπης. Σε απάντηση για θέματα υγείας φαίνονται όλα πως λειτουργούν καλά ή συνίσταται η χρήση βοτάνων και η λήψη λαχανικών στη διατροφή. Σχετικά με τα χρονικά περιθώρια, τα άνθη βγαίνουν γρήγορα και ξαναβγαίνουν. Μιλάμε για 2 ημέρες μέχρι 2 εβδομάδες. Αν ρωτάτε για πρόσωπα, τα τριφύλλια είναι ένα χαρούμενο άτομο, τυχερό, γουρλής θα λέγαμε, παθιασμένο ή ακόμη και τυχοδιώκτη, τζογαδόρο και χαρτόμουτρο ή αλογομούρη (αυτός που παίζει στον ιππόδρομο).

Αν έχετε θέματα υγείας, διατηρείστε το αστρικό σας σώμα σε καλή κατάσταση και τα νεύρα σας επίσης!

Αντιστοιχίες:

6 καρώ στην χαρτοπαικτική τράπουλα

Αριθμός 2 στις κάρτες της Λενόρμαν

Περί

Ο διαχειριστής έχει ασχοληθεί με την κρυσταλλομαντεία, την καρτομαντεία με τις κάρτες της Lenormand και τις κάρτες του Tarot. Ακολουθεί μια μαγική παράδοση με επίκεντρο τη Φυσική Μαγεία. Αποφεύγει την έκθεση σε fora και σε ομάδες new age. Πιστεύει πως ο άνθρωπος πρέπει να προσπαθεί να φτάσει στην τελειοποίηση. Οι άνθρωποι είναι περίπλοκα όντα, γι' αυτό και το να καταπιάνονται με πολλές δραστηριότητες είναι θεμιτό, μια και μέσω της αναζήτησης οδηγούμαστε στο σκοπό της ζωής.

Δημοσιεύτηκε στο Σημασίες καρτών Με ετικέτα: , , ,

Αφήστε μια απάντηση