Φέρετρο

Φέρετρο

Περιγραφή κάρτας:

Ένα φέρετρο βρίσκεται στο πάτωμα. Είναι κλειστό και καλυμμένο σχεδόν όλο με ένα κομμάτι υφάσματος. Σε κάποια σετ το φέρετρο είναι στολισμένο με λουλούδια και λαμπάδες φέγγουν την κορυφή του.

Λέξεις κλειδιά:

Τελειώματα

Αλλαγή και επανεκκίνηση

Κατάθλιψη, αρρώστια

Ερμηνεία:

Το φέρετρο είναι προφανώς ένα σύμβολο θανάτου, αλλαγής, τέλους μιας δουλειάς, μιας κατάστασης, που μπορεί να φέρει θλίψη και πόνο. Κοίτα την προηγούμενη κάρτα για να καταλάβεις τι θα τελειώσει. Μερικές φορές η σημασία του είναι κυριολεκτική.

Παραδείγματα συνδυασμών:

Φέρετρο + Πλοίο = θάνατος

Σπίτι + Φέρετρο = μετακόμιση

Δακτυλίδι + Φέρετρο = το τέλος μιας σχέσης

Δέντρο + Φέρετρο = κακή υγεία

Φέρετρο + Δρεπάνι = ο πόνος θα σταματήσει και θα ξεκινήσει μια νέα περίοδος

Δρεπάνι + Φέρετρο = μεγάλη προσοχή

Παραδείγματα που σχετίζονται με την ερώτηση:

Αν ρωτάει για άτομο τότε αυτό είναι εσωστρεφές, μοναχικό. Για μελλοντικές καταστάσεις προβλέπεται μια μεγάλη απώλεια, φόβος κτλ. Σε επαγγελματικά θέματα σημαίνει απώλεια ή χάσιμο μιας δουλειάς (θα την πάρει άλλη εταιρεία). Μέσα στο σπίτι μπορεί να σημαίνει οικογενειακή θλίψη ή μείωση του οικογενειακού προϋπολογισμού. Σε μια σχέση έχουμε το τέλος της ή μια περίοδο χωρισμού. Ένας εγχειρισμένος άνθρωπος μπορεί να χειροτερέψει. Η κάρτα δείχνει αρνητικές τάσεις. Αν ρωτάει ο φίλος μας τις κάρτες, η συμβουλή είναι ξεκούραση. Η κάρτα συνδέεται με το κεφάλι. Πρόσεχε την υγεία σου, κάνε εξετάσεις.

Αντιστοιχίες:

9 καρώ στις χαρτοπαικτικές τράπουλες

8η κάρτα στη Λενόρμαν

 

Περί

Ο διαχειριστής έχει ασχοληθεί με την κρυσταλλομαντεία, την καρτομαντεία με τις κάρτες της Lenormand και τις κάρτες του Tarot. Ακολουθεί μια μαγική παράδοση με επίκεντρο τη Φυσική Μαγεία. Αποφεύγει την έκθεση σε fora και σε ομάδες new age. Πιστεύει πως ο άνθρωπος πρέπει να προσπαθεί να φτάσει στην τελειοποίηση. Οι άνθρωποι είναι περίπλοκα όντα, γι' αυτό και το να καταπιάνονται με πολλές δραστηριότητες είναι θεμιτό, μια και μέσω της αναζήτησης οδηγούμαστε στο σκοπό της ζωής.

Δημοσιεύτηκε στο Σημασίες καρτών Με ετικέτα: , , ,

Αφήστε μια απάντηση