Φίδι

Φίδι

Περιγραφή κάρτας:

Ένα μεγάλο φίδι τυλίγεται γύρω από τον εαυτό του και σε κάποια σετ, γύρω από ένα δέντρο.

Λέξεις κλειδιά:

Απώλεια, προβλήματα, δυσκολίες

Προδοσία, φθόνος

Υποκρισία, χειραγώγηση

Γρουσουζιά

Ερμηνεία:

Το φίδι στις κάρτες της Λενόρμαν συμβολίζει την παγαποντιά, την προδοσία, την απάτη. Μια επίθεση μπορεί να δεχθείτε με ύποπτα μέσα, μη συμβατά και αθέμιτα. Κοντινά άτομα θα σας πουλήσουν, θα σας μαχαιρώσουν ενώ σας κάνουν τους φίλους. Η προδοσία, η γρουσουζιά, η παγίδα, αυτές οι ιδιότητες βρίσκονται στο φίδι. Αν το φίδι περιβάλλεται από άσχημες κάρτες, τότε οι εκπλήξεις θα είναι αρκετά δυσάρεστες. Μην ανοίγεστε και προσέξτε ποιους έχετε κοντά σας. Η κάρτα δείχνει και τους ανταγωνιστές σας. Τέλος μπορεί να φανερώνει προβλήματα με καλώδια, σωλήνες κτλ.

Παραδείγματα συνδυασμών:

Πουλιά + Φίδι = ψέματα

Φίδι + Τριφύλλι = μετά από κάποια σύντομη δυσκολία θα έρθει τύχη

Αρκούδα + Φίδι = προσέξτε τι λέτε στους γύρω σας, γιατί θα αποκτήσετε εχθρούς

Ήλιος + Φίδι = μετά από την αναγνώριση μέσω της επιτυχίας σας, θα παρουσιαστεί μια δυσκολία

Παραδείγματα που σχετίζονται με την ερώτηση:

Αν μιλάμε για δουλειές, προσέξτε τους συνεργάτες σας. Αν έχετε κάνει μια επένδυση, δεν θα πάει καθόλου καλά. Αν έχετε δανειστεί, θα χρωστάτε. Σε μια σχέση κάποιος λέει ψέματα ή απατάει. Για θέματα υγείας, καθαρίστε ή φροντίστε τα όργανα που συνδέονται με τα έντερα.

Αντιστοιχίες:

Ντάμα σπαθί στις χαρτοπαικτικές τράπουλες

Έβδομη κάρτα στη Λενόρμαν

Σοβαρή, έξυπνη μελαχρινή γυναίκα

Περί

Ο διαχειριστής έχει ασχοληθεί με την κρυσταλλομαντεία, την καρτομαντεία με τις κάρτες της Lenormand και τις κάρτες του Tarot. Ακολουθεί μια μαγική παράδοση με επίκεντρο τη Φυσική Μαγεία. Αποφεύγει την έκθεση σε fora και σε ομάδες new age. Πιστεύει πως ο άνθρωπος πρέπει να προσπαθεί να φτάσει στην τελειοποίηση. Οι άνθρωποι είναι περίπλοκα όντα, γι' αυτό και το να καταπιάνονται με πολλές δραστηριότητες είναι θεμιτό, μια και μέσω της αναζήτησης οδηγούμαστε στο σκοπό της ζωής.

Δημοσιεύτηκε στο Σημασίες καρτών Με ετικέτα: , , ,

Αφήστε μια απάντηση