Σταυρός (ημερήσιο)

Μέθοδος: Σταυρού (1 ημέρα)

Ερώτηση: Μία φίλη κάνει νιώθει αρκετά μπερδεμένη μια και εργάζεται σε διαφορετικά σχέδια ταυτόχρονα. Ρωτάει λοιπόν πώς θα είναι η αυριανή της ημέρα.

Κάρτες:

———-Αρκούδα———–

-Σπίτι – Κρίνος – Δακτυλίδι-

———Σταυροδρόμι——–

Ερμηνεία:

Η πρώτη διαγώνιος δείχνει μια υψηλών κινήτρων δυνατή εργασία στο σπίτι και η δεύτερη δείχνει επιρροή αυτής της εργασίας από την Εκάτη. Πράγματι η φίλη εργάζεται με την Εκάτη σε ένα σχέδιο που είναι δύσκολο και επρόκειτο να κυκλοφορήσει κάτι πολύ ωραίο σύντομα. Οπότε, οι κάρτες αναφέρονται σε αυτή την οικιακή της απασχόληση. Να δούμε τις υπολοιπες διαγώνιες που μιλούν για το αποτέλεσμα. Δείχνουν την ολοκλήρωση αυτου με τον καλύτερο τρόπο.

Ας διαβάσουμε τις καρτες με τη σειρά. “Μια δουλειά στο σπίτι σου παίρνει πολύ χρόνο αλλά φτάνεις στην ολοκλήρωση του κύκλου της. Σε επηρεάζει ένας άνθρωπος δυνατός ή κίνητρα σου δίνει η ιδέα να δημιουργήσεις κάτι υψηλό, σημαντικό.”

Αποτέλεσμα: Εκείνη τη μέρα εργάστηκε στο σχέδιο που της υπέδειξαν οι κάρτες και το ολοκλήρωσε. Η αρκούδα με το σταυροδρόμι ως επιρροές ήταν δυνατές καθόλη τη διάρκεια της ημέρας της μια και είχε έμπνευση και την όρεξη να ολοκληρώσει την εργασία.

Περί

Ο διαχειριστής έχει ασχοληθεί με την κρυσταλλομαντεία, την καρτομαντεία με τις κάρτες της Lenormand και τις κάρτες του Tarot. Ακολουθεί μια μαγική παράδοση με επίκεντρο τη Φυσική Μαγεία. Αποφεύγει την έκθεση σε fora και σε ομάδες new age. Πιστεύει πως ο άνθρωπος πρέπει να προσπαθεί να φτάσει στην τελειοποίηση. Οι άνθρωποι είναι περίπλοκα όντα, γι' αυτό και το να καταπιάνονται με πολλές δραστηριότητες είναι θεμιτό, μια και μέσω της αναζήτησης οδηγούμαστε στο σκοπό της ζωής.

Δημοσιεύτηκε στο Παραδείγματα Με ετικέτα: , ,

Αφήστε μια απάντηση