Τριών Καρτών #1(εργασία)

Μέθοδος: Τριών Καρτών (1 ημέρα)

Ερώτηση: Μία φίλη κάνει μία περιστασιακή εργασία μερικές φορές την εβδομάδα και κάθε μέρα λαμβάνει ειδοποίηση εάν θα εργαστεί την επόμενη μέρα. Επειδή βιαζόταν διότι έπρεπε να τακτοποιήσει κάποιες σημαντικές υποχρεώσεις την επόμενη μέρα δεν μπορούσε να περιμένει μέχρι αργά που θα την ειδοποιούσαν και έτσι μου ζήτησε να ρίξω τις κάρτες προκειμένου να λάβει μία απάντηση.

Κάρτες:

1 – 2 – 3

Πουλιά – Κήπος – Δρεπάνι

birds-garden-sickle -lenormand

Γρήγορη Σημασία:

Πουλιά: παρέα, συνάντηση, επικοινωνία

Κήπος: ξεκούραση, καλή παρέα, φίλοι

Δρεπάνι: απώλεια, ατύχημα, παύση

Συνδυασμός Καρτών:

Τα πουλιά δείχουν την τωρινή κατάσταση. Η κοπέλα εργάζεται με μια μικρή ομάδα, αλλά όχι κάθε ημέρα. Τα πουλιά δείχνουν αυτή την μικρή ομάδα, μέλος της οποίας είναι ο ερωτών. Ακολουθεί το τι θα συμβεί σε πρώτη φάση. Ο κήπος με τα πουλιά δείχνουν μια αρμονική ενέργεια ξεκούρασης και απόλαυσης της παρέας. Φαίνεται ένα κλίμα συγκέντρωσης, το οποίο είναι ευχάριστο. Η τρίτη κάρτα μιλάει για ξεκούραση και εκείνη. Το δρεπάνι δείχνει παύση ενέργειας, ειδάλλως υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού ή ατυχήματος.

Ερμηνεία:

Τα πουλιά αντιπροσωπεύουν μία μικρή ομάδα που στην προκειμένη περίπτωση ήταν η φίλη μου με τους πολύ στενούς συνεργάτες της. Η δεύτερη κάρτα ήταν ο κήπος που αντιπροσωπεύει μία πολύ μεγάλη ομάδα ατόμων σε έναν χώρο, δηλαδή το εργασιακό περιβάλλον της φίλης μου στο οποίο εργάζονται και άλλα άτομα. Οι δύο πρώτες κάρτες έδειξαν αμέσως το θέμα για το οποίο έγινε η ερώτηση. Μία μικρή ομάδα στο εργασιακό περιβάλλον, τα πουλιά στον κήπο. Η τρίτη κάρτα ήταν το δρεπάνι. Όντας αρνητική κάρτα αμέσως το νόημα γινόταν αρνητικό, πως δηλαδή δεν θα εργαστεί την επόμενη μέρα. Εναλλακτικά υπάρχει ένα δρεπάνι το οποίο έχει ήδη θερίσει και τώρα δεν εργάζεται, ξεκουράζεται. Πάλι το νόημα δείχνει πως η κοπέλα δεν θα εργαζόταν την επόμενη μέρα.

Αποτέλεσμα: Αργά το βράδυ έμαθε πως δεν θα εργαζόταν το επόμενο πρωί.

Περί

Ο διαχειριστής έχει ασχοληθεί με την κρυσταλλομαντεία, την καρτομαντεία με τις κάρτες της Lenormand και τις κάρτες του Tarot. Ακολουθεί μια μαγική παράδοση με επίκεντρο τη Φυσική Μαγεία. Αποφεύγει την έκθεση σε fora και σε ομάδες new age. Πιστεύει πως ο άνθρωπος πρέπει να προσπαθεί να φτάσει στην τελειοποίηση. Οι άνθρωποι είναι περίπλοκα όντα, γι' αυτό και το να καταπιάνονται με πολλές δραστηριότητες είναι θεμιτό, μια και μέσω της αναζήτησης οδηγούμαστε στο σκοπό της ζωής.

Δημοσιεύτηκε στο Παραδείγματα Με ετικέτα: , , , ,

Αφήστε μια απάντηση