Επτά Καρτών

Το ρίξιμο είναι παρόμοιο με εκείνο των πέντε καρτών. Χρησιμοποιείται για να αντλήσουμε περισσότερες πληροφορίες γύρω από τα χαρακτηριστικά του προβλήματος και τις μελλοντικές του τάσεις. Εδώ δεν επιλέγουμε δυο κάρτες αλλά τρεις πριν και τρεις μετά την κάρτα του ερωτώντος. Συνδυάζουμε τις κάρτες χωρίζοντας την πρώτη τριάδα για το παρελθόν και τη δεύτερη για το μέλλον της κατάστασης. Φυσικά, έχουμε εξοικειωθεί με τους συνδυασμούς, γι΄αυτό και ακολουθεί το ρίξιμο των πέντε καρτών.

Αν δείτε ότι στα ριξίματά σας δεν ταιριάζουν οι δεξιά κάρτες ή οι αριστερά με τα όσα σας λέει ο ερωτών, τότε πρέπει να σκεφθείτε δύο πράγματα:

  1. Οι κάρτες να αναφέρονται σε εσάς.
  2. Στη μην συγκέντρωσή σας ή στην έλλειψη της προσωπικής σας ενέργειας.

Σε αυτές τις περιπτώσεις προσπαθούμε να ισορροπήσουμε την ενέργειά μας κάνοντας χρήση διαφόρων μαγικών τεχνικών που προτιμά ο καθένας ή δεν προβαίνουμε στην ερμηνεία των καρτών κανονίζοντας μια άλλη στιγμή για να γίνει ο ρίξιμο των καρτών.

Περί

Ο διαχειριστής έχει ασχοληθεί με την κρυσταλλομαντεία, την καρτομαντεία με τις κάρτες της Lenormand και τις κάρτες του Tarot. Ακολουθεί μια μαγική παράδοση με επίκεντρο τη Φυσική Μαγεία. Αποφεύγει την έκθεση σε fora και σε ομάδες new age. Πιστεύει πως ο άνθρωπος πρέπει να προσπαθεί να φτάσει στην τελειοποίηση. Οι άνθρωποι είναι περίπλοκα όντα, γι' αυτό και το να καταπιάνονται με πολλές δραστηριότητες είναι θεμιτό, μια και μέσω της αναζήτησης οδηγούμαστε στο σκοπό της ζωής.

Δημοσιεύτηκε στο Ριξίματα