Ημερήσιο ρίξιμο

Η μέθοδος που ακολουθεί συναντάται στις κάρτες Ταρό και έχει κυρίως εκπαιδευτική σημασία. Ωστόσο, πολλές φορές παρουσιάζει σημαντικές συμβουλές ή τάσεις για την ημέρα που ξεκινάει.

Πριν ξεκινήσετε τη μέρα σας πάρτε τις κάρτες και ανακατέψετε με άδειο νου. Συγκεντρωθείτε στην ερώτηση: “πώς θα κυλήσει η σημερινή μου ημέρα;”. Κόψτε και πάρτε την πάνω πάνω κάρτα ή επιλέξτε μία από όλες. Μία κάρτα ή αργότερα δυο.

Ηλεκτρονική λειτουργία

Αν δεν μπορείτε να συμβουλευθείτε απευθείας τις κάρτες σας, συγκεντρωθείτε στην ερώτηση. Επισκεφθείτε αυτήν τη σελίδα. Στο δεξί μέρος έχουμε περάσει όλες τις κάρτες να εναλλάσσονται και να εμφανίζονται με τυχαία σειρά. Αφήστε τις να εναλλάσσονται, ενώ σκέφτεστε ταυτόχρονα την ερώτηση, αλλά έχετε τα μάτια σας κλειστά. Όταν αισθανθείτε έτοιμος περάστε το ποντίκι στις εναλλασσόμενες εικόνες. Αυτή η κίνηση σταματά τη ροή.

Θα εμφανιστεί η κάρτα της ημέρας σας. Αν δεν θυμάστε τη σημασία της, επισκεφθείτε από το μενού δεξιά την κατάλληλη σελίδα.

Περί

Ο διαχειριστής έχει ασχοληθεί με την κρυσταλλομαντεία, την καρτομαντεία με τις κάρτες της Lenormand και τις κάρτες του Tarot. Ακολουθεί μια μαγική παράδοση με επίκεντρο τη Φυσική Μαγεία. Αποφεύγει την έκθεση σε fora και σε ομάδες new age. Πιστεύει πως ο άνθρωπος πρέπει να προσπαθεί να φτάσει στην τελειοποίηση. Οι άνθρωποι είναι περίπλοκα όντα, γι' αυτό και το να καταπιάνονται με πολλές δραστηριότητες είναι θεμιτό, μια και μέσω της αναζήτησης οδηγούμαστε στο σκοπό της ζωής.

Δημοσιεύτηκε στο Ριξίματα Με ετικέτα: , ,