Ημερήσιο ρίξιμο

Daveluy Tarot

Η μέθοδος που ακολουθεί συναντάται στις κάρτες Ταρώ και έχει κυρίως εκπαιδευτική σημασία. Ωστόσο, πολλές φορές παρουσιάζει σημαντικές συμβουλές ή τάσεις για την ημέρα που ξεκινάει.

Πριν ξεκινήσετε τη μέρα σας πάρτε τις κάρτες και ανακατέψετε με άδειο νου. Συγκεντρωθείτε στην ερώτηση: “πώς θα κυλήσει η σημερινή μου ημέρα;”.

Κόψτε και επιλέξτε 2 ή 3 κάρτες. Ρίχτε τις σε μια σειρά. Ερμηνεύεσατε το συνδυασμό και προσέξατε την ημέρα σας. Αν δεν συμβεί το αποτέλεσμα αυτή την ημέρα, μπορεί στις επόμενες να γίνει. Αν σας απασχολεί κάποιο σοβαρό θέμα, ίσως σας απαντάνε σε αυτό.

Στο ημερήσιο ρίξιμο ερμηνεύουμε πιο απλά τις κάρτες, με λιγότερη προσκόλληση στη βασική ερμηνεία, δηλαδή δεν είμαστε κολλημένοι με την αυστηρή ερμηνεία, αλλά την απελευθερώνουμε στην καθημερινότητά μας. Επίσης, προσέξατε να μην κάνετε κάτι μες στην ημέρα, μόνο και μόνο για να επαληθεύσετε το ρίξιμό μας. Χρησιμοποιήστε το ρίξιμο για να μάθετε να συνδυάζετε τις κάρτες.

Administrator
Περί

Ο διαχειριστής, Ντερζιώτης Κωνσταντίνος, έχει ασχοληθεί με την καρτομαντεία των συστημάτων: Tarot de Marseille της γαλλικής σχολής, Tarot αγγλικής σχολής, Petit Etteilla, Petit Lenormand, Grand Jeu Lenormand. Ακολουθεί μια μαγική παράδοση με επίκεντρο τη Φυσική Μαγεία. Αποφεύγει την έκθεση σε fora και σε ομάδες new age. Πιστεύει πως ο άνθρωπος πρέπει να προσπαθεί να φτάσει στην τελειοποίηση. Οι άνθρωποι είναι περίπλοκα όντα, γι' αυτό και το να καταπιάνονται με πολλές δραστηριότητες είναι θεμιτό, μια και μέσω της αναζήτησης οδηγούμαστε στο σκοπό της ζωής.

Δημοσιεύτηκε στο Ριξίματα Με ετικέτα: , ,
Loading...