Ναι / Όχι

Ένας συνηθισμένος τύπος ερωτήσεων που λαμβάνουμε από τους φίλους μας είναι αν θα γίνει κάτι ή όχι. Αν είστε τακτικό μέλος ομάδων χαρτομαντείας, θα γνωρίζετε ήδη πως οι περισσότερες ερωτήσεις αφορούν αυτό τον τύπο. Οι κάρτες του Ταρώ δεν απαντούν σε ναι/όχι ερωτήσεις, μάλιστα αυτές οι ερωτήσεις θεωρούνται λάθος για το σύστημα αυτό.

Οι κάρτες της Λενόρμαν απαντούν στο ναι/όχι με το ρίξιμο των τριών καρτών ή των πέντε καρτών. Εδώ θα παρουσιαστεί μια αρκετά αξιόπιστη μέθοδος απάντησης σε τέτοιες ερωτήσεις.

Ρίχνουμε τρεις κάρτες.

1 – 2 – 3

Η τελευταία απαντά στην ερώτηση. Αν είναι θετική, η απάντηση είναι θετική.

Η πρώτη και η δεύτερη κάρτα δείχνουν την απάντηση, το τι θα συμβεί δηλαδή.

Παραδείγματα

Ερώτηση: Θα παντρευτούμε;

Ποντίκια – Γυναίκα – Καρδιά

ποντικια-γυναικα-καρδια

Η τελευταία κάρτα λέει ότι πιθανόν θα προχωρήσει η σχέση, όμως οι δύο πρώτες μιλούν για μια άρρωστη σχέση της γυναίκας ή με τη γυναίκα. Αν ρωτάει ο άντρας, θα συμβούν κάποια πράγματα στην πορεία που δεν θα τον κάνουν να αγαπά τόσο τη γυναίκα, ωστόσο μπορεί να προχωρήσει σε μια μακροχρόνια σχέση αν είναι δεκτικός σε συμβιβασμούς. Δύσκολη ερμηνεία έτσι;

Ζητώντας διευκρινίσεις

Ερώτηση: Θα πάρω πόδι από την εταιρεία;

Πουλιά – Σύννεφα – Πλοίο

πουλια-συννεφα-πλοιο

“Στο δ.σ. τα πράγματα είναι δυσοίωνα για τη θέση σου” (1,2) και “ναι θα φύγεις από τη θέση σου”.

Δεύτερο ρίξιμο

Δεν ξέρουμε αν θα απολυθεί ή αν θα μεταφερθεί σε άλλο κατάστημα ή σε άλλη θέση. Όταν προκύπτουν τέτοιες αμφιβολίες με την τελευταία κάρτα, ανακατεύουμε, ρωτάμε πάλι και τραβάμε άλλες τρεις κάρτες για να διευκρινιστεί το μέλλον. Η ερώτηση που θα κάνω σχετίζεται με το αποτέλεσμα που έλαβα από το πρώτο ρίξιμο.

Ερώτηση 2: Θα δουλεύω στην ίδια θέση;

Παιδί  –  Κήπος – Φέρετρο

παιδι-κηπος-φερετρο

“Θα κάνεις νέα ξεκινήματα με άλλους ανθρώπους, α ναι πρόκειται να σε απολύσουν.”

Τρίτο ρίξιμο

Ερώτηση: Θα μου αρέσει η νέα μου δουλειά;

Εδώ ρωτάμε πάλι επί του ιδίου θέματος ζητώντας περισσότερες διευκρινίσεις.

Καρδιά – Σπίτι – Ήλιος

καρδια-σπιτι-ηλιος

“Ναι θα περάσεις πολύ καλά στη νέα σου δουλειά. Θα αναγνωριστούν οι ικανότητές σου. Στο σπίτι σου θα υπάρχει περισσότερη ησυχία και αγάπη. Ίσως δουλεύεις λιγότερο.”

Περί

Ο διαχειριστής έχει ασχοληθεί με την κρυσταλλομαντεία, την καρτομαντεία με τις κάρτες της Lenormand και τις κάρτες του Tarot. Ακολουθεί μια μαγική παράδοση με επίκεντρο τη Φυσική Μαγεία. Αποφεύγει την έκθεση σε fora και σε ομάδες new age. Πιστεύει πως ο άνθρωπος πρέπει να προσπαθεί να φτάσει στην τελειοποίηση. Οι άνθρωποι είναι περίπλοκα όντα, γι' αυτό και το να καταπιάνονται με πολλές δραστηριότητες είναι θεμιτό, μια και μέσω της αναζήτησης οδηγούμαστε στο σκοπό της ζωής.

Δημοσιεύτηκε στο Ριξίματα Με ετικέτα: , , , , , , , , , , , , ,

Αφήστε μια απάντηση