Πέντε καρτών

Περισσότερες λεπτομέρειες φαίνονται στο ρίξιμο των πέντε καρτών. Προϋποθέτει καλή γνώση των συμβόλων.

Αρχικά επιλέγετε μια κάρτα σχετική με το ερώτημα που απευθύνει ο ερωτών. Αυτή η κάρτα τοποθετείται στο κέντρο.

Ηρεμείτε πλήρως τον εαυτό σας. Ξεκινάτε να ανακατεύετε έχοντας στο νου σας την ερώτηση και μόνο αυτή τη σκέψη. Προσπαθείτε να περάσετε την ενέργεια στις κάρτες όπως συμβαίνει σε όλες τις μεθόδους καρτομαντείας. Επιλέξτε 2 κάρτες και τοποθετείστε τις αριστερά της κάρτας του ερωτώντος και άλλες δυο τις τοποθετείτε δεξιά. Η ανάλυση γίνεται γραμμικά, άρα και η τοποθέτηση των καρτών.

Γυρίστε μία μία τις κάρτες προσπαθώντας να ακολουθήσετε τη ροή.

1 – 2 – 0 – 3 – 4

1 – 2 Οι κάρτες που βρίσκονται αριστερά του ενδείκτη (0) αναφέρονται στο παρελθόν ή στο θέμα όπως έχει ως τώρα. Εδώ φαίνονται δηλαδή οι κυρίαρχες επιρροές

3 – 4 Οι κάρτες δείχνουν τι θα επακολουθήσει.

Η μέθοδος αυτή βρίσκεται πιο κοντά στο πνεύμα της Λενόρμαν, μια και οι συνδυασμοί των καρτών και οι αντίστοιχες θέσεις που καταλαμβάνουν συμβάλλουν στη δημιουργία μιας εννιαίας ροής απάντησης στην ερώτηση που έχουμε περάσει στις κάρτες.

Administrator
Περί

Ο διαχειριστής, Ντερζιώτης Κωνσταντίνος, έχει ασχοληθεί με την καρτομαντεία των συστημάτων: Tarot de Marseille της γαλλικής σχολής, Tarot αγγλικής σχολής, Petit Etteilla, Petit Lenormand, Grand Jeu Lenormand. Ακολουθεί μια μαγική παράδοση με επίκεντρο τη Φυσική Μαγεία. Αποφεύγει την έκθεση σε fora και σε ομάδες new age. Πιστεύει πως ο άνθρωπος πρέπει να προσπαθεί να φτάσει στην τελειοποίηση. Οι άνθρωποι είναι περίπλοκα όντα, γι' αυτό και το να καταπιάνονται με πολλές δραστηριότητες είναι θεμιτό, μια και μέσω της αναζήτησης οδηγούμαστε στο σκοπό της ζωής.

Δημοσιεύτηκε στο Ριξίματα
Loading...