Τριών καρτών

Ξεκινάμε με το πιο απλό ρίξιμο, το οποίο συναντάται σε όλες τις μεθόδους καρτομαντείας. Οι κάρτες της Λενόρμαν βασίζονται στο συνδυασμό, στη ροή του νοήματος, κατ’ επέκτασιν, το ρίξιμο των τριών καρτών θα αποτελέσει μια βάση για τα επόμενα ριξίματα. Βασικός του σκοπός είναι να σας βοηθήσει να συνδυάζετε τα νοήματα των καρτών αρμονικά. Συνήθως εφαρμόζεται για τον εαυτό μας και έχει διάρκεια μια ημέρα.

Το πρωί τη στιγμή που θα έχετε ετοιμαστεί, ηρεμήστε, σκεφθείτε την ημέρα που σας περιμένει. Αδειάστε το μυαλό σας και επικεντρωθείτε στο τι πρέπει να περιμένετε αυτή την ημέρα. Ανακακτεύετε παράλληλα τις κάρτες προσπαθώντας να τους περάσετε μέσω των δακτύλων σας, την ερώτηση. Όταν αισθανθείτε έτοιμοι σταματήστε, κόψτε και επιλέξτε τρεις κάρτες. Μπορείτε να απλώσετε τις κάρτες δίχως να κόψετε και να επιλέξετε από αυτές τυχαία. Σε κάθε περίπτωση, επιλέξτε μία από τις δυο τεχνικές και μην μεταπηδάτε στην άλλη. Αποθέστε τις με τη σειρά από αριστερά προς τα δεξιά και γυρίστε τις όμορφα.

Έχει έρθει η ώρα της ερμηνείας. Δεν χρειάζετε να βιάζεστε ή να προτρέχετε. Θυμηθείτε τα βασικά νοήματα της κάθε κάρτας και πάμε να δούμε τις θέσεις τους.

Α’ τρόπος

1 – 2 – 3

1 Είναι η τωρινή κατάσταση, η οποία έχει καθοριστεί από τις πράξεις που έχετε ήδη κάνει. Μια εναλλακτική ερμηνεία είναι: το θέμα μας.

2 Η εξέλιξη του θέματος σε πρώτη φάση.

3 Η εξέλιξη του θέματος σε δεύτερη φάση.

Εκτός των εκπαιδευτικών σκοπών του ριξίματος μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για να δίνετε γρήγορες συμβουλές σε μια κατάσταση που δεν είναι σοβαρή μια και εδώ βλέπουμε μόνο τα αποτελέσματα και τίποτε περισσότερο.

Β’ τρόπος

1 – 2 – 3

1 Το θέμα μας.

2 Τι κάνει.

3 Το πώς το κάνει.

Εδώ στηριζόμαστε στο συνδυασμό καρτών πολύ πιο έντονα από τον προηγούμενο τρόπο. Η πρώτη κάρτα δείχνει το θέμα μας, την κατάσταση. Η δεύτερη το πού παει και η τρίτη περιγράφει τη δράση της δεύτερης.

Περί

Ο διαχειριστής έχει ασχοληθεί με την κρυσταλλομαντεία, την καρτομαντεία με τις κάρτες της Lenormand και τις κάρτες του Tarot. Ακολουθεί μια μαγική παράδοση με επίκεντρο τη Φυσική Μαγεία. Αποφεύγει την έκθεση σε fora και σε ομάδες new age. Πιστεύει πως ο άνθρωπος πρέπει να προσπαθεί να φτάσει στην τελειοποίηση. Οι άνθρωποι είναι περίπλοκα όντα, γι' αυτό και το να καταπιάνονται με πολλές δραστηριότητες είναι θεμιτό, μια και μέσω της αναζήτησης οδηγούμαστε στο σκοπό της ζωής.

Δημοσιεύτηκε στο Ριξίματα